Sari la conținut

Primele detalii neoficiale despre noua generație Volkswagen Tiguan


Awny

Postări Recomandate

Noua generație Volkswagen Tiguan ar putea apărea în anul 2022 cu două versiuni plug-in hybrid și motoare împrumutate de la viitorul Golf 8, potrivit unor informații neoficiale.

Volkswagen a început să lucreze la planurile pentru lansarea unei noi generații pentru Tiguan, iar constructorul german intenționează să introducă schimbări importante inclusiv în privința designului.

Potrivit unor surse citate de publicația britanică Auto Express, noul Tiguan ar urma să aibă un design mai sportiv și o caroserie mai apropiată de cea a coupe-urilor.

Sursa citată menționează că noua generație Tiguan va fi dezvoltată pe o versiune îmbunătățită a platformei MQB și că va prelua o serie de motorizări de la noul Volkswagen Golf 8, care va fi prezentat până la sfârșitul acestui an.

În plus, noul Tiguan ar urma să fie disponibil și cu două versiuni plug-in hybrid, dintre care cea de bază va avea circa 173 CP, în timp ce varianta mai puternică va genera în total circa 253 CP.

Până la lansarea noii generații Tiguan, Volkswagen pregătește deja o versiune de performanță Tiguan R pentru actuala generație.

Aceasta a fost deja observată într-o serie de teste desfășurate sub camuflaj, iar presa internațională speculează că va împrumuta platforma tehnică a lui T-Roc R, care a fost dezvăluit în luna februarie. Astfel, Tiguan R va utiliza același motor pe benzină TSI cu capacitatea de 2.0 litri care dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm.

323983l-610x390-b-1bdba11b.jpg

Sursa:Automarket

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.