Sari la conținut

Sloane Stephens a fost eliminată la turneul de la Washington.


Wappy

Postări Recomandate

*Partida dintre cele două tenismene a durat o oră şi 24 de minute. Dacă în primul set, Stephens, favorita turneului, a reuşit să câştige doar două game-uri în faţa suedezei, cel de-al doilea act a fost mult mai echilibrat. Sportiva din America a codusm cu 4-2 la game-uri, însă, în cele din urmă, Peterson a reuşit să întoarcă scorul în favoarea ei, câştigând setul.

 

Aceasta nu a fost singura surpriză a turneului de la Washington. Madison Keys (24 de ani, nr. 17 WTA) a fost şi ea eliminată marţi, de Hailey Baptiste (17 ani, nr. 283 WTA), cu scorul de 7- 6, 6-2, după o partidă care a durat o oră şi 35 de minute.

 

Zarina Diyas (25 de ani, nr. 84 WTA) a eliminat-o pe surpriza de la Wimbledon, Cori Gauff (15 ani, nr. 146 WTA), cu scorul de 6-4, 6-2.

 

*În turul doi, Peterson o va întâlni pe Camila Giorgi (27 de ani, nr. 62 WTA), Hailey Baptise se va duela cu Kristina Mladenovic (26 de ani, nr. 49 WTA), iar Diyas o va înfrunta pe Lesia Tsurenko (30 de ani, nr. 35 WTA).

 

Imaginea articolului Sloane Stephens a fost eliminatÄ la turneul de la Washington

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.