Sari la conținut

De ce a fost retras proiectul privind „Esplanda Simona Halep” din centrul Capitalei.


Wappy

Postări Recomandate

*Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi iniţiatorul acestui proiect, a precizat că trei membri ai comisiei din Prefectura Capitalei care se ocupă cu schimbarea denumirii unor spaţii sunt în concediu, astfel că avizarea acestui proiect nu a avut cvorum.

 

„Se atribuie denumirea de Esplanada Simona Halep (jucătoare de tenis) spaţiului public situat la intersecţia dintre Piaţa George Enescu/Calea Victoriei, strada Episcopiei şi strada B.Franklin, sector 1, Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre retras de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de miercuri.

În proiect se menţionează că Simona Halep este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziţie în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019.

 

„A ocupat această poziţie timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevităţii ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 şi 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 4 mondial.

*Simona Halep a câştigat turneele de Grand Slam de la Roland Garos (2018) şi Wimbledon (2019)”, se mai arată în raportul de specialitate al proiectului.

 

Imaginea articolului De ce a fost retras proiectul privind âEsplanda Simona Halepâ din centrul Capitalei

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.