Sari la conținut

Simona Halep este nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii iulie.


Wappy

Postări Recomandate

*Jucătoarea lunii WTA este o rubrică de pe pagina oficială WTA, prin care oamenii îşi pot vota, dintre nominalizate, favorita.

Pentru luna iulie, prima nominalizată este Simona Halep, câştigătoarea de la Wimbledon.

Cea de-a doua candidată este Serena Williams, adversara Simonei, din finala de la Wimbledon, pe care a pierdut-o în faţa româncei cu scorul de 6-2, 6-2.

 

A treia candidată este Jil Teichmann (nr. 54 WTA) care a câştigat recent turneul de la Palermo, impunându-se în faţa lui Kiki Bertens (nr. 5 WTA), cu scorul de 7-6 (3), 6-2.

Ultima propusă pentru această distincţie este Anastasija Sevastova (nr. 11 WTA), care, recent, a câştigat turneul de la Jurmala, învingând-o, în finală, pe Katarzyna Kawa (nr. 128 WTA) , cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.

 

*În luna iunie, Ashleigh Barty (nr. 1 WTA) a fost desemnată jucătoarea lunii WTA, în mai, a fost Kiki Bertens, iar în luna aprilie, Petra Kvitova (nr. 6 WTA).

 

Imaginea articolului Simona Halep este nominalizatÄ de WTA la titlul de jucÄtoarea lunii iulie

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.