Sari la conținut

Primele imagini cu viitoarea versiune de circuit a lui BMW M2 Competition


Awny

Postări Recomandate

BMW a publicat primele imagini cu viitoarea versiune de competiții a lui M2 Competition. Un prototip destinat testelor va putea fi admirat în premieră în cadrul cursei de anduranță de șase ore de la Nurburgring, etapă programată pentru acest weekend.

BMW a anunțat că actuala generație M2 Competition va sta la baza unei noi versiuni dedicată sporturilor cu motor. Acum, producătorul german a publicat primele imagini cu modelul pregătit special pentru circuit.

Așa cum era de așteptat, sportivul bavarez este acoperit complet cu camuflaj, însă fanii vor putea observa o parte dintre modificările aerodinamice propuse de designerii și inginerii constructorului german. Printre altele, viitoarea versiune de circuit a lui M2 Competition va integra spoilere modificate, un difuzor nou și o aripă spate supradimensionată.

Conform reprezentanților BMW, un prototip al viitorului model va fi înscris în etapa din acest weekend din cadrul campionatului de anduranță VLN de la Nurburgring. Exemplarul va fi și el acoperit cu un camuflaj special, iar pe parcursul celor șase ore de concurs va fi pilotat de Beitske Visser, junior în cadrul BMW Motorsport, și de experimentatul Jörg Weidinger.

782157l-610x390-b-c92bc22e.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.