Sari la conținut

Ford face noi investiții în tehnologii autonome


Awny

Postări Recomandate

Ford va extinde dezvoltarea tehnologiilor autonome după ce a achiziționat compania americană Quantum Signal, care produce un simulator pentru mașini autonome și roboți pentru industria militară.

Ford a anunțat în această săptămână că își va extinde cercetările pentru dezvoltarea de tehnologii autonome prin achiziționarea companiei americane Quantum Signal.

Aceasta din urmă produce în prezent roboți pentru industria militară, dar și un simulator software pentru mașini autonome. În urma achiziției, Quantum Signal va continua să opereze independent, fără ca echipa de ingineri să fie integrată direct în structurile Ford.

"Pentru a avansa în proiectul de lansare a unor vehicule autonome, Ford va utiliza simulatorul în timp real al Quantum Signal pentru a dezvolta vehicule autonome, inclusiv prototipuri software și hardware", explică Randy Visintainer, directorul tehnic al diviziei Ford Autonomous Vehicles.

În ultimii ani, Ford și-a extins în mod semnificativ investițiile pentru dezvoltarea de mașini autonome. În 2017, constructorul american a cumpărat start-up-ul american Argo AI care dezvoltă sisteme pentru mașini autonome în schimbul unei sume de un miliard de dolari.

Cu numai câteva săptămâni în urmă, Volkswagen a anunțat că va investi la rândul său 2.6 miliarde de dolari în Argo AI, pentru a dezvolta sisteme autonome împreună cu Ford.

937205l-610x390-b-7c129713.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.