Sari la conținut

Surpriza uriasa in turul 2 din UEFA Champions League!


Awny

Postări Recomandate

CFR Cluj si FC Basel au reusit cele mai mari surprize din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

PSV Eindhoven, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1988, a fost eliminata in turul 2 preliminar al UEFA Champions League de catre Basel! Dupa ce a invins cu 3-2 pe propriul teren in Olanda, PSV a pierdut in Elvetia cu 2-1 dupa reusite lui Comert (8) si Van Wolfswinkel (68), Bruma egaland in prima repriza pentru PSV (23).

Celtic a castigat cu 7-0 la general cu cei de la Nomme Kalju si o va intalni pe CFR Cluj in turul 3. O alta mica surpriza a avut loc in Grecia - dupa 0-0 in tur in Cehia si 0-0 la pauza in duelul dintre Olympiakos si Viktoria Plzen, Olympiakos s-a dezlantuit in repriza a doua si a inscris de 4 ori!

Ferencvaros era sa o pateasca cel mai rau! Dupa 3-1 pe propriul teren cu maltezii de la Valletta, maghiarii erau condusi la pauza cu 1-0! Reusita lui Nguen din minutul 59 a risipit insa orice indoiala in privinta calificarii.

surpriza-uriasa-in-turul-2-din-uefa-cham

Sursa:Sport.ro

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.