Sari la conținut

Audi recheamă 572 de unități Q5 în service în România: măștile pasajelor roților se pot desprinde.


Wappy

Postări Recomandate

*Audi România a demarat o campanie de rechemare în service pentru actuala generație a SUV-ului Q5. Conform notificării, măștile pasajelor roților nu au fost fixate complet și, în timp, s-ar putea desprinde.*

 

În aceeași notificare, divizia Audi din România anunță că pe teritoriul țării noastre nu au fost înregistrate accidente cauzate de această defecțiune. În total, în România, vor fi rechemate în service 572 de exemplare ale noii generații Q5.

Pentru remedierea problemei, Audi anunță că vor fi montate elemente suplimentare de fixare în zona măștilor pasajelor. Reparația va dura aproximativ o oră, iar toate costurile vor fi suportate de companie.

 

*Campania de rechemare inițiată de Audi în România face parte dintr-o acțiune amplă. În America de Nord, producătorul german a rechemat în service alte 126.175 de unități Q5 și SQ5 afectate de aceeași problemă. 

 

Audi recheamÄ 572 de unitÄÈi Q5 în service în România: mÄÈtile pasajelor roÈilor se pot desprinde - Poza 1

sursa: AUTOMARKET

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.