Sari la conținut

Volvo a început să importe SUV-ul XC60 din China: primele unități pentru Europa au sosit în Belgia.


Wappy

Postări Recomandate

*Volvo continuă planurile anunțate anterior prin care intenționează să transforme China într-un hub de producție pentru piețele globale.

Constructorul suedez a anunțat în această săptămână primele livrări pentru piața europeană ale SUV-ului XC60 care au fost produse la uzina Chengdu din sudul Chinei.

 

*Primul transport pentru XC60 a sosit cu trenul în localitatea belgiană Gent, însă Volvo nu a dezvăluit numărul de unități care au fost importate.*

 

Transportul a fost realizat pe noua linie de cale ferată care conectează China de Europa, principalul avantaj al acesteia fiind reducerea timpului de transport cu două treimi comparativ cu transportul naval. În plus, transportul cu trenul reduce emisiile de dioxid de carbon cu circa o treime comparativ cu transportul naval.

Volvo va importa atât versiunile pe benzină, cât și versiunile plug-in hybrid ale SUV-ului suedez, iar acestea vor fi comercializate în 25 de țări din Europa. În prezent, Volvo produce XC60 și în Europa la uzină din localitatea Torslanda din Suedia.

 

*XC60 a devenit astfel al doilea model Volvo comercializat în Europa după ce este importat din China. Primul dintre ele a fost sedanul S90, care este însă produs exclusiv în China la uzina din localitatea Daqing.

 

Volvo a început sÄ importe SUV-ul XC60 din China: primele unitÄÈi pentru Europa au sosit în Belgia - Poza 1

sursa: AUTOMARKET

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.