Sari la conținut

Poliţia din Brazilia nu a găsit dovezi incriminatorii în cazul în care Neymar este acuzat de viol


Wappy

Postări Recomandate

*Departamentul de poliţie din Sao Paulo va trimite marţi deciziile procurorilor care vor avea la dispoziţie 15 zile pentru a soluţiona cazul, a declarat, potrivit The Guardian, purtătorul de cuvânt al Tribunalului din Sao Paulo. Ulterior, un judecător va oferi sentinţa finală.

Cercetarea a demarat după ce modelul din Brazilia, Najila Trindade Mendes de Sousa, a pretins că fotbalistul lui Paris Saint Germain a atacat-o într-un hotel din Paris, în luna mai. Neymar a negat vehement acuzaţiile, susţinând că este doar o încercare a tinerei de a obţine bani de la el şi că relaţia dintre el şi modelul brazilian a fost consimţită.

Pentru a-şi demonstra nevinovăţia, în luna iunie, Neymar a făcut publice o serie de fotografii care înfăţişau discuţiile purtate de cei doi pe WhatsApp şi, de asemenea, fotografii în care apare alături de Trindade.

 

*Neymar a ajuns la Paris Saint Germain de la Barcelona, în urma celui mai scump transfer din istorie, în valoare de 222 de milioane de euro, însă vedeta brazilianîşi doreşte să ajungă din nou în formaţia catalană, conform presei internaţionale.

 

Imaginea articolului PoliÅ£ia din Brazilia nu a gÄsit dovezi incriminatorii în cazul în care Neymar este acuzat de viol

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.