Sari la conținut

ONU condamnă violenţele din cadrul protestelor din Rusia.


Wappy

Postări Recomandate

*Reprezentanţii ONU au cerut autorităţilor ruse să permită cetăţenilor participarea la proteste şi manifestaţii paşnice, fără restricţii.

„În momentul în care gestionezi mulţimi de oameni, în Rusia sau în altă parte, folosirea forţei de către poliţişti trebuie să fie proporţională cu ameninţarea existentă, dacă există una, şi trebuie folosită doar ca măsură finală”, a declarat un purtător de cuvânt al ONU.

 

Peste 1.000 de persoane au participat sâmbătă la un protest în Moscova, organizat faţă de regimul preşedintelui rus Vladimir Putin.

 

Curtea de Justiţie din Moscova a decis arestarea a 61 de persoane, acuzate că au participat sâmbătă la proteste ilegale organizate în centrul capitalei, conform agenţiei de presă Tass. Alte 160 de persoane au fost amendate.

 

„Curtea a ordonat arestarea a 61 de persoane şi amenzi pentru alte 161 de persoane”, a declarat Ulyana Solopova, purtătorul de cuvânt al Curţii de Justiţie din Moscova.

*Peste 1.000 de persoane au fost reţinute sâmbătă, în urma protestelor considerate ilegale, organizate în Moscova.

 

Imaginea articolului ONU condamnÄ violenÅ£ele din cadrul protestelor din Rusia

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.