Sari la conținut

"Imi lipseste Madridul, sper sa ma intorc aici curand" Declaratia surprinzatoare a lui Cristiano Ronaldo


Awny

Postări Recomandate

 

Cristiano Ronaldo a primit din partea spaniolilor de la Marca un trofeu special, Marca Leyenda, moment in care a inceput sa vorbeasca despre importanta pe care Madridul a avut-o in cariera sa.

Starul portughez chiar a surprins la conferinta de decernare a trofeului, spunand in fata presei ca ar vrea sa revina la Madrid:

„Mi-a parut rau cand am plecat de la Real Madrid”

„Imi lipseste si Manchester, dar imi lipseste si Real. Circumstantele au facut ca eu sa traiesc mai mult la Madrid, acolo s-au nascut copiii mei, asa ca Madridul imi lipseste mai mult”

„Acest trofeu, Marca Leyenda, va ocupa un loc frumos in muzeul meu. Madrid este ceva special. Eu calatoresc mult, dar sunt putine orase precum acesta, iar o mare parte din acest trofeu se datoreaza lucrurilor facute aici”

„Este un trofeu spaniol si sunt foarte onorat, le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa-l obtin. Este o madrie pentru mine. Sper ca in curand sa ma intorc la Madrid”

„Nu am crezut niciodata ca voi ajunge la acest nivel. Visul meu a fost mereu acela de a deveni un fotbalist profesionist”

„Toate titlurile obtinute au fost importante, dar Europeanul din 2016 este ceva special. Nu este la fel sa castigi un trofeu pentru nationala, pentru ca stii ca este ceva dificil. Este cel mai important lucru din cariera mea”

„Nu stiu daca voi lua UCL cu Juventus anul asta, dar ne vom lupta, asa cum am facut-o mereu. Sper ca Juve sa invinga”

Ronaldo.jpg?fit=768,432&ssl=1

Sursa:Sport.ro

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.