Sari la conținut

Aproape 900 de unități Mercedes-Benz GLK, rechemate în service în România: SUV-ul va primi un nou software pentru emisii.


Wappy

Postări Recomandate

Mercedes-Benz România a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) că inițiază o campanie de rechemare în service pentru 868 de unități ale modelului GLK.

 

Campania vizează unitățile GLK produse în perioada 2012-2015 care sunt echipate cu un motor diesel care respectă norma de poluare Euro 5.

Campania inițiată în țara noastră face parte dintr-o campanie la nivel european și are la bază o decizie luată la jumătatea lunii iunie de Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA).

 

Autoritățile germane au efectuat o investigație de circa două luni la capătul cărora au concluzionat că producătorul german a utilizat un software pentru păcălirea normelor de poluare pentru SUV-ul GLK. În total, la nivel european, sunt afectate circa 60.000 de unități Mercedes-Benz GLK produse în intervalul 2012-2015.

În total, de la izbucnirea scandalului Dieselgate în 2015, Daimler a fost nevoită să recheme în service circa 3 milioane de mașini echipate cu motoare diesel care înregistrau în realitate emisii semnificativ mai mari de oxid de azot decât cele din datele tehnice.

 

Aproape 900 de unitÄÈi Mercedes-Benz GLK, rechemate în service în România: SUV-ul va primi un nou software pentru emisii - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.