Sari la conținut

Modificări importante pentru viitoarea generație Mercedes-AMG C 63: sistem de tracțiune integrală și "Drift Mode".


Wappy

Postări Recomandate

Modelele de performanță au avut întotdeauna un loc aparte în portofoliul Mercedes-Benz. Cu ajutorul diviziei AMG, constructorul german a reușit să aducă în fața publicului modele capabile de performanțe de top, indiferent de segmentul în care au activat.

 

Conform unor surse apropiate companiei germane, viitoarea generație Mercedes-AMG C 63 va primi o serie de modificări importante. Nemții vor renunța la soluția cu roți motrice spate și vor veni cu un sistem de tracțiune integrală care va primi și o componentă specială denumită "Drift Mode". 

 

Versiunea de top a gamei AMG va continua să mizeze pe motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Cu toate acestea, există informații care sugerează o creștere de putere atât în dreptul versiunii de bază, cât și în dreptul variantei S. În prezent AMG C 63 dezvoltă 476 CP, în timp ce AMG C 63 S oferă 510 CP. În continuare, cele două versiuni de performanță vor fi echipate cu o transmisie automată cu nouă rapoarte.

 

Introducerea sistemului de tracțiune integrală și creșterea puterii motorului se vor traduce prin performanțe și mai bune. Conform acelorași surse, versiunea AMG C 63 S ar urma să sprinteze de la 0 la 100 km/h în puțin peste 3 secunde. Actuala variantă are nevoie de 4 secunde pentru această performanță. Așa cum probabil intuiți, modificările vor fi implementate pe toate versiunile de caroserie ale lui AMG C 63.

 

Dar Mercedes-Benz nu este singurul constructor premium care pregătește o astfel de mutare. După cum deja știți, BMW este gata să lanseze o nouă generație M3, despre care știm că va primi și o variantă cu sistem de tracțiune integrală.

 

ModificÄri importante pentru viitoarea generaÈie Mercedes-AMG C 63: sistem de tracÈiune integralÄ Èi "Drift Mode" - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.