Sari la conținut

ABT lansează un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf GTI TCR: 340 CP și 0-100 km/h în 5.4 secunde.


Wappy

Postări Recomandate

La începutul acestui an, Volkswagen a lansat versiunea Golf GTI TCR, o variantă extremă a Hot Hatch-ului german care integrează câteva accesorii preluate de pe varianta de circuit cu același nume.

 

Acum, casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru model german. În varianta de bază, motorul de 2.0 litri al lui Golf GTI TCR oferă 290 de cai putere și 370 Nm. Mulțumită unității ABT Engine Control (AEC), resursele motorului pe benzină au crescut la 340 CP și 430 Nm.

 

În plus, reprezentanții ABT Sportsline spun că accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid comparativ cu varianta de serie. Totodată, viteza maximă a crescut și ea până la 265 km/h. În cazul versiunii de producție, viteza maximă a fost limitată la 250 km/h. Totuși, oficialii Volkswagen au menționat că la solicitarea clienților pot înlătura limitatorul electronic, caz în care viteza maximă ajunge la 260 km/h.

 

ABT Sportsline a pregătit și un set de suspensii modificate, dar și bare stabilizatoare. Clienții care nu sunt mulțumiți de jantele de 18 sau 19 inch oferite de Volkswagen pot alege unele cu diametrul de 20 de inch din oferta tunerului german.

 

ABT lanseazÄ un pachet de performanÈÄ pentru Volkswagen Golf GTI TCR: 340 CP Èi 0-100 km/h în 5.4 secunde - Poza 1

sursa: automarket

Editat de Wappy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.