Sari la conținut

Astra Giurgiu a cerut 3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Alibec la Gaziantep.


Wappy

Postări Recomandate

Se pare că Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, este dispus să se aşeze la masa negocierilor cu oricine oferă o sumă de bani consistentă, dar discuţiile cu formaţia antrenorului român au eşuat. ”Eu le-am tot spus că e un jucător extraordinar, ei s-au uitat la cifre, l-au dezavantajat, am vrut să intrăm în discuţie pentru un împrumut, suma era în jur de 600-700 mii de euro, împrumut cu drept de cumpărare, ni s-a trimis înapoi o contra ofertă în care au spus că sunt neinteresaţi de împrumutul lui Alibec şi că îşi doresc 3 milioane de euro pe Denis. Lucru care noi nu putem în momentul de faţă să îl onorăm”, a spus Marius Şumudică pentru Telekom Sport. Ioan Nicuale vrea să facă un profit de două milioane de euro de pe urma atacantului. Astra l-a răscumpărat cu un milion de euro de la FCSB, după ce a încasat iniţial 1,7 milioane în schimbul său.

 

Denis Alibec a marcat şapte goluri şi a livrat nouă pase de gol în 30 de meciuri jucate la Astra în sezonul trecut. În acest moment, atacantul e cotat la 800.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com, după ce în punctul maxim al carierei sale a valorat trei milioane de euro, conform aceleiaşi surse.

 

Imaginea articolului Astra Giurgiu a cerut 3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Alibec la Gaziantep

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.