Sari la conținut

Conor McGregor vrea să revină în ring. Anunţul preşedintelui UFC.


Wappy

Postări Recomandate

White a spus că McGregor ar putea păşi în ”Octogon”, în luna septembrie, la UFC 242, intervenind în lupta dintre Dustin Poirier şi Khabib Nurmagomedov, dacă unul dintre aceştia va fi nevoit să se retragă din luptă.

 

”Am vorbit cu Conor McGregor săptămâna trecută, şi vrea să se întoarcă. Ce face el acum este să vadă ce se va întâmpla la evenimentul din septembrie, unde Khabib şi Poirier se vor lupta. Dar ştiţi cum se întâmplă în sportul acesta.. orice se poate întâmpla şi, de obicei, se întâmplă. Deci, va trebui să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla şi, dacă va avea oportunitatea, Conor va păşi în ring”, a declarat Dana White, preşedintele UFC (n. red. Ultimate Fighting Championship), la conferinţa de presă de după gala UFC 240.

 

Ultimul meci oficial al lui Conor McGregor a fost la UFC 229, când irlandezul a fost înfrânt, în runda a patra, de Khabib Nurmagomedov.

 

Imaginea articolului Conor McGregor vrea sÄ revinÄ Ã®n ring. AnunÅ£ul preÅedintelui UFC

sursa: mediafax

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.