Sari la conținut

Val de adolescente dispărute. Caz nou în judeţul Botoşani, unde o fată de 14 ani lipseşte de 6 zile.


Wappy

Postări Recomandate

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani anunţă, luni după-amiază, că Ionela Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă în 23 iulie.

Fata a plecat din comuna Pomârla, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

 

Tatăl copilei a sesizat duminică dispariţia ei.

„Semnalmente: înălţimea 1,50 m, 50 kg., păr şaten, ochi negri. Îmbrăcăminte: Bluză de trening, blue – jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă”, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani.

 

Puţin mai devreme, poliţiştii gălăţeni au fost puşi pe jar de dispariţia unei fete de 14 ani. Fata a dispărut de la locuinţa părinţilor ei în urmă cu două zile, iar noaptea trecută a dormit în casa unei vecine. Luni, ea a dispărut din nou fără a se şti în ce direcţie a apucat-o sau ce s-a întâmplat.

 

Imaginea articolului Val de adolescente dispÄrute. Caz nou în judeÅ£ul BotoÅani, unde o fatÄ de 14 ani lipseÅte de 6 zile

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.