Sari la conținut

Apple lucreaza la o casca de realitate virtuala


who

Postări Recomandate

  • Apple a depus un brevet de inventie pentru o casca de realitate virtuala, care include senzori pentru urmarirea ochilor si a mainilor. Brevetul a fost depus saptamana trecuta, iar asta ne arata ca Apple are in plan un produs pentru AR. Poate la anul sau peste doi ani.
  •  

9734eaccfdddd6c4974fd6052c07dcc7.png

 

  • Brevetul se numeste Display System Having Sensors si este o casca care se monteaza pe cap cu diversi senzori care urmaresc mediul extern si un set dedicat pentru ochi. Astfel, imaginea afisata este 3D, intr-o lume virtuala bazata pe lumea reala. Daca suna complicat…este.

Potentialul este destul de mare si casca ar putea include senzori de mana, senzori care capteaza informatii detaliate despre conditiile de iluminare, senzori pentru zonele fetei (sprancene, maxilar etc).

 

  • Sistemul Apple este diferit de celelalte casti AR. Este o combinatie de AR si VR. Faptul ca vor exista senzori pentru maxilar si sprancene inseamna ca miscarea fetei va fi inregistrata foarte clar si se vor putea realiza Animoji-uri si Memoji-uri.

Apple nu a spus nimic public despre acest lucru deci ne ramane doar sa asteptam.

 1-800-DEAD-ASS

who.%21.gif

supervillain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.