Sari la conținut

Huawei concediaza 600 de angajati din SUA


who

Postări Recomandate

1292a94ae6c1575b0499493e290cb033.png

 

  • Problemele celor de la Huawei in relatia cu SUA par sa nu se mai termine. Mai mult de 600 de angajati ai subsidiarei Futurewei din SUA, responsabila pentru dezvoltarea tehnologiei 5G au fost dati afara pe 22 iulie.

Futurewei angajase 850 de persoane in California, Texas, Illinois si Washington pentru dezvoltarea tehnologiilor Huawei si patentarea lor. In acest scop s-au investit in jur de 510 milioane $. In momentul in care „interdictia Trump” a intrat in vigoare, aceasta divizie nu a mai putut trimite nimic in China si a ramas in repaus. Din fericire, cu o zi inainte de interdictie, 2100 de patente pentru tehnologia 5G si camera foto au fost salvate pe serverele din China.

 

  • Inca nu este clar in ce fel va mai putea opera Huawei in SUA la ora actuala, chiar daca Trump a inceput sa faca pasi inapoi, dar va vom tine la curent cu ultimele noutati.

 1-800-DEAD-ASS

who.%21.gif

supervillain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.