Sari la conținut

Informații despre viitorul Audi Q5 facelift: mici modificări estetice, un interior îmbunătățit și motorizări mild-hybrid.


Wappy

Postări Recomandate

Pe lista noutăților de anul viitor, Audi a trecut și Q5 facelift. SUV-ul producătorului german va trece printr-o serie de modificări consistente, marea majoritate urmând să fie operate la interior.

Din punct de vedere estetic, viitorul Q5 facelift va primi o grilă frontală restilizată, spoilere modificate și praguri laterale cu un design nou. De asemenea, nemții vor veni cu prize de aer ceva mai generoase, cu elemente cromate suplimentare și cu un difuzor îmbunătățit. Standard, viitorul Q5 facelift va fi echipat cu faruri cu LED. În plus, fotografii spion au suprins deja prototipul SUV-ului german în timpul unei sesiuni de teste. 

 

La interior, viitorul Q5 facelift va prelua echipamentele disponibile în prezent pe Q7 facelift și Q8. Astfel, clienții se vor bucura de un ecran central tactil de dimensiuni generoase, comenzile sistemului de climatizare vor putea fi operate tot prin intermediul unui display sensibil la atingeri, iar versiunea îmbunătățită a instrumentarului digital de bord Virtual Cockpit va fi trecută pe lista de opționale. În plus, viitorul Q5 facelift va primi o gamă și mai generoasă de sisteme de siguranță și asistare.

 

Gama de motorizări ar urma să fie împrumutată de la proaspătul A4 facelift. Astfel, clienții vor avea de ales din unități pe benzină cu patru cilindri sau motoare diesel cu patru sau șase cilindri. În plus, în funcție de motorizarea aleasă, nemții vor oferi și sisteme mild-hybrid la 12V sau 48V.

 

InformaÈii despre viitorul Audi Q5 facelift: mici modificÄri estetice, un interior îmbunÄtÄÈit Èi motorizÄri mild-hybrid - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.