Sari la conținut

Dacia încheie în forță prima jumătate a anului: Sandero și Duster, locurile 5 și 6 la înmatriculările în Europa în luna iunie.


Wappy

Postări Recomandate

Piața auto europeană traversează în prezent o perioadă relativ modestă, iar Dacia este unul dintre puținii constructori europeni care înregistrează înmatriculări în creștere.

Constructorul de la Mioveni a raportat anterior aproape 60.000 de unități înmatriculate la nivelul lunii iunie, iar compania de consultanță Jato Dynamics a publicat în această săptămână un raport cu înmatriculările pe modele de pe Bătrânul Continent.

 

Noile date confirmă evoluția bună a mărcii Dacia, care ocupă două locuri în top 6. Astfel, Dacia Sandero a fost a cincea cea mai înmatriculată mașină a lunii iunie în Europa, cu 23.150 de unități, în creștere cu 4.5%. Între timp, Dacia Duster a ocupat locul 6 în același clasament cu un total de 21.663 unități, în urma unei creșteri de 10.8%.

 

În acest an, Duster a înregistrat în mod constant creșteri mai mari la înmatriculări comparativ cu Sandero, iar diferența dintre cele două modele a fost de circa 1.500 de unități. În cazul în care acest ritm va continua, este posibil ca în curând Duster să devină cel mai vândut model al constructorului Dacia.

 

Datele celor de la Jato vin după ce în luna iunie Sandero a fost cea mai vândută mașină în Spania, iar în luna mai a ocupat chiar locul 3 în topul european, fiind surclasată atunci doar de Volkswagen Golf și Renault Clio.

 

Dacia încheie în forÈÄ prima jumÄtate a anului: Sandero Èi Duster, locurile 5 Èi 6 la înmatriculÄrile în Europa în luna iunie - Poza 1

sursa: automarket

Editat de Wappy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.