Sari la conținut

Skoda a pregătit opționale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort și Black.


Wappy

Postări Recomandate

În urmă cu doar câteva zile, Skoda a publicat primele detalii referitoare la pachetul de îmbunătățiri pregătit pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq. Acum, producătorul ceh propune o serie de modificări și pentru Fabia facelift.

 

Modelul de clasă mică va putea fi comandat cu două pachete speciale. Primul dintre acestea se numește Black și oferă o serie de accesorii de caroserie vopsite, bineînțeles, în negru. Pe listă, cehii au trecut următoarele: grila frontală, zona inferioară a carcaselor oglinzilor laterale, ramele stopurilor și jantele. În plus, Skoda menționează că prin bifarea pachetului Black, clienții vor putea comanda, opțional, și plafonul de culoare neagră. Noile jante propuse pentru acest pachet poartă numele de Matone (15 inch) și Vigo (16 inch).

 

Cel de-al doilea pachet dezvoltat de Skoda pentru Fabia facelift se numește Comfort. Acesta va puta fi comandat pe versiunile de echipare Ambition și Style și include: senzor de ploaie și lumină, senzori de parcare față și spate, duze stropitoare încălzite și scaune față încălzite.

 

De asemenea, Skoda menționează că sistemul de acces și pornire fără cheie a fost îmbunătățit. Acesta este disponibil opțional și include acum un senzor de mișcare integrat la nivelul cheii care dezactivează semnalul acesteia dacă nu sunt înregistrate mișcări într-un interval de 15 minute.

 

Skoda a pregÄtit opÈionale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort Èi Black - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.