Sari la conținut

Volkswagen a produs un milion de exemplare Touareg: pentru a marca acest eveniment, nemții propun o ediție specială a SUV-ului de clasă mare.


Wappy

Postări Recomandate

sursa: automarket

Volkswagen a produs un milion de exemplare Touareg: pentru a marca acest eveniment, nemÈii propun o ediÈie specialÄ a SUV-ului de clasÄ mare - Poza 1

Prima generație a lui Volkswagen Touareg a fost lansată pe piață în anul 2002 și a fost gândită ca o alternativă pentru SUV-urile dezvoltate de constructorii premium. În 2010, Volkswagen vine cu o nouă generație Touareg, SUV-ul reușind să adune din ce în ce mai mulți clienți în "curtea" producătorului german.
Cea de-a treia generație a lui Touareg a debutat în luna martie a anului trecut, iar prima apariție în fața publicului din România a avut loc în cadrul Salonului Auto Internațional București, la doar o zi după premiera mondială din China.

 

Acum, oficialii Volkswagen au anunțat că la uzina din Bratislava a fost produs exemplarul Touareg cu numărul un milion. Pentru a marca aceste eveniment, constructorul german a decis să lanseze o ediție specială. Denumită One Million, aceasta poate fi deja comandată, prețul de pornire pentru piața din Germania fiind de 80.880 de euro.

 

455779l-545x363-n-a05e9c5f.jpg

 

Volkswagen Touareg One Million va putea fi comandat în noua culoare de caroserie Sechura Beige, iar jantele propuse de nemți au dimensiuni de 20 de inch (Bogota) sau 21 de inch (Suzuka). Indiferent de modelul ales, aceastea vor fi vopsite în culoarea Adamantium Silver.

 

Pe montantul B, Volkswagen a aplicat logo-ul ediției speciale (One Million), iar difuzorul spate va fi vopsit în culoarea Black Glossy. Conform reprezentanților Volkswagen, ediția specială va putea fi comandată și cu pachetul de exterior R-Line Black Style.

 

416472l-545x360-n-79a2d5e3.jpg

 

Pragurile laterale sunt și ele inscripționate cu numele ediției speciale, în timp ce scaunele sunt îmbrăcate în piele Puglia. Cusături speciale în nuanța Amber Brown au fost aplicate atât pe spătarele scaunelor, cât și pe fețele portierelor. Din pachetul standard face parte și sistemul denumit Innovision Cockpit (ansamblul format din ecranul sistemului de infotainment și cel al instrumentarului digital de bord). La final, nemții amintesc de accesoriile de interior finisate în nuanța Silver Wave.

Ediția specială Volkswagen Touareg One Million va fi disponibilă exclusiv cu motorul V6 TDI de 3.0 litri în varianta de 286 de cai putere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.