Sari la conținut

Skoda a început producția de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamă este asamblat la uzina din Kvasiny.


Wappy

Postări Recomandate

Skoda a început producÈia de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamÄ este asamblat la uzina din Kvasiny - Poza 1

La finalul lunii mai, Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la Superb facelift. Versiunea îmbunătățită a vârfului de gamă a primit o serie de modificări estetice și un pachet generos de tehnologii.
Acum, Skoda a anunțat că Superb facelift a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Kvasiny, uzina în cadrul căreia mai sunt produse și SUV-urile Kodiaq și Karoq. În prezent, la fabrica din Kvasiny lucrează 9.000 de angajați, iar anul trecut au fost asamblate 300.000 de mașini.

 

"Timp de 18 ani, vârful nostru de gamă a impresionat clienții din întreaga lume. Prin startul producției noii versiuni Superb marcăm continuarea unei povești de succes", a declarat Michael Oeljeklaus, membru în Consiliul de Administrație în cadrul departamentului de producție și logistică Skoda.

 

695576l-545x347-n-ac223e0b.jpg

 

Conform reprezentanților Skoda, în scurt timp, la uzina din Kvasiny va fi asamblat și Superb iV, primul model plug-in hybrid din istoria producătorului ceh. Acesta mizează pe un motor pe benzină de 1.4 litri cu 156 CP și un motor electric de 116 CP. În total, sistemul PHEV oferă 218 CP și 400 Nm, iar bateria de 13 kWh promite o autonomie electrică de până la 55 de kilometri (WLTP).

 

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.