Sari la conținut

Volvo recheamă 507.000 de unități în service la nivel global: risc de incendiu în compartimentul motor.


Wappy

Postări Recomandate

Volvo a anunțat la începutul acestui an că va iniția o amplă campanie de rechemare în service la nivel global pentru 200.000 de unități diesel, ca urmare a riscului declanșării unui incendiu în compartimentul motor.
De curând, reprezentanța Volvo din România a dezvăluit o serie de informații pentru piața locală, prin intermediul unei notificări care a fost transmisă Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). În total, în România vor fi rechemate în service 822 de unități produse în perioada 2014-2019 care sunt echipate cu motoare diesel cu 4 cilindri.

La nivel global, totalul mașinilor afectate a ajuns la 507.000, după ce Volvo a descoperit că, în unele cazuri, galeria de admisie din plastic a motorului diesel se poate topi și deforma. Cel mai rău scenariu presupune posibilitatea apariției unui incendiu la motor.

 

Volvo afirmă că măsura de rechemare în service este una preventivă, cu scopul de a evita producerea unor incidente, întrucât până în prezent nu au fost semnalate incendii în urma acestei probleme.

 

Modelele afectate de recall sunt S60, S80, S90, V40, V60, V70, V90, XC60 și XC90, cu motoare diesel de 2.0 litri și producție între 2014 și 2019.

 

Volvo recheamÄ 507.000 de unitÄÈi în service la nivel global: risc de incendiu în compartimentul motor - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.