Sari la conținut

Finala de la Wimbledon produce încă discuţii. John McEnroe a povestit ce i-a transmis antrenorul Serenei înaintea finalei.


Wappy

Postări Recomandate

Sportiva din Constanţa i-a dat fiori antrenorului tenismenei de peste ocean, Patrick Mouratoglou. Cel puţin aşa susţine fostul mare jucător John McEnroe, care a dezvăluit pentru ESPN ce discuţie a avut cu antrenorul Serenei înaintea finalei de la turneul din Londra.

"M-am intalnit cu antrenorul Serenei inaintea finalei, Patrick. Stiti ce mi-a spus? Ca in toata lumea sunt doar doua jucatoare care o pot bate pe Serena: Halep si Serena insasi.

Cred ca problema a fost ca Serena nu si-a controlat emotiile si nu a avut un plan B. Serena a avut emotii mari de tot si nu inteleg de ce. Parea socata de faptul ca Simona ii tot returneaza mingile, dar nu inteleg de ce. Halep face asta tot timpul. Dupa doua finale pierdute, Serena trebuia sa se pregateasca si sa aiba un plan B", a afirmat John McEnroe.

Simona Halep a cucerit cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, după cel de la Roland Garros, din 2018.

 

Imaginea articolului Finala de la Wimbledon produce încÄ discuÅ£ii. John McEnroe a povestit ce i-a transmis antrenorul Serenei înaintea finalei

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.