Sari la conținut

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China.


Wappy

Postări Recomandate

Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.

Având o întârziere față de rivalii tradiționali în lansarea modelelor 100% electrice, Toyota încearcă să recupereze rapid decalajele prin mai multe colaborări strategice.

 

După ce a anunțat că va cumpăra baterii pentru mașini electrice de la chinezii de la CATL, Toyota se pregătește să producă astfel de vehicule împreună cu o altă companie din China, BYD.

Parteneriatul Toyota-BYD a fost anunțat oficial și presupune lansarea de sedanuri și SUV-uri electrice pentru piața din China, sub marca japoneză. Primele modele 100% electric de la Toyota vor fi lansate în China în prima parte a anului viitor.

 

Toyota și-a propus ca mașinile electrice să reprezinte 50% din vânzările sale până în 2025, cu 5 ani mai devreme decât în planul întocmit inițial.

 

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri Èi sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.