Sari la conținut

[Tutorial]Optimizare CS:GO


KRANOS

Postări Recomandate

 

Ok, acesta este tutorialul pentru optimizarea CS:GO la maxim cu steam insusi. Dam click stanpe pe CS:GO de la colectie si dam pe "PROPRIETATI". Ne va aparea o fereastra cu general etc..

Dam la general, pe seteaza optiuni de deschidere si va fi scris : "-novid -threads 4 - high".

-novid --> Dezactivati intro al jocului facandu-l mai rapid de pornire.

-threads X --> Dedicatie la numarul joc X de nuclee procesor (a se insera X in loc de numarul de nuclee in procesorul tau. EX: Dual-Core 2, Quad-Core 4.

-high --> Setati prioritatea cererii de CS:GO (sau, mai degraba procesul sistemului), la fel de mare pentru a avea o performanta mai buna.

-consola (optional) --> Activati consola developer.

 

Dupa ce ati facut aceste modificari apasati OK si mergeti la sectiunea "Actualizari", deci asigurati-va ca Steam este configurat pentru a tine la curent jocul, dar mai presus de toate sa fie setat pentru a opri descarcarea in fundal in timp ce juca CS:GO va evita sa aiba un ping mare in timpul meciului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.