Sari la conținut

Reclamatie PacPac


alex1408

Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) : alex
2. Numele celui reclamat: Pacpac
3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/profiles/76561198823587382
4. Motiv: I-am spus pe u@ (pentru ca acolo se raporteaza problemele playerilor, ca adminii sa se ocupe de ele) sa dea slay celor care dau hit din spawn pe mapa awp_map32, el spunandu-mi pe y@ fara a-si arata numele ca nu au cum sa dea hit din spawn, desi ei o faceau si imi dadeau hit. Nici nu s-a interesat daca se poate da hit din spawn sau nu, si mi-a dat gag fara motiv, eu scriind doar pe u@ (deoarece raportam o problema) 
5. Dovada:  https://imgur.com/a/Q5M1hPF
6. Alte detalii:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in primul rand, stateam spec pe un codat.. am martor pentru asta ca vorbeam cu el, tu nu aveai nici mute nici gag ok. dintr o data te apuca u@ . ok te am avertizat ca iti dau gag pentru folosirea u@-ului pentru motive idioate ok. dupa iar scri pe u@ si inca nu aveai gag/mute si eu scriam pe y@ sa vezi ce scriu fara sa se vada numele si sa nu vada anumutul ”codat” dar na IQ-ul tau este prea mic ca sa iti dai seam de asta.. dupa tu aveai gag dar nu mute si puteai vorbi dar tu tot pe u@ ai tinut o si te am avertizat cu ban ”u@-ul se foloseste numai pentru raportarea unui codat” si am intrat la tine in echipa sa iti dau numele sa faci reclamatie sa iti fac pe plac si ti am zis si pe chat du te si fa reclamatie pac. dar na acelas motiv ca mai sus ”dar na IQ-ul tau este prea mic ca sa iti dai seam” dupa te am facut prost si tu incepi dandu te un mare smecher cand vorbeam, tu vorbeai cu mine si cand ziceam cv ”nu te a bagat nimeni in seama” sa zici mersi ca a fost ban de 20 min. next nu te mai iert.

Editat de PacPac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.