Sari la conținut

Secvențe noi din Black Mesa Xen


SebastiaNN.

Postări Recomandate

img

 

Nu este Half-Life 3, dar măcar este Half-Life. În timp ce Valve se grăbește să lanseze încă un joc bazat pe mod-ul altcuiva, oamenii care lucrează la varianta reconstruită a primului Half-Life au lansat câteva secvențe noi de gameplay din partea a doua a lui Black Mesa.

Jocul continuă să arate destul de impresionant pentru ceva ce a început ca o creație a unor oameni în timpul lor liber. Componenta Xen a lui Black Mesa ia ceva mai multe libertăți când vine vorba de actualizarea conținutului, față de prima parte a jocului.

 

Sigur, pe acolo erau deja câteva nivele oarecum diferite, pasaje ce se terminau altfel și lipsa unor zone de încărcare, da la Xen s-a folosit o abordare diferită. Fiindcă această parte a lui Half-Life nu era la fel de adorată de public precum restul jocului, echipa de la Crowbar Collective a depus ceva efort la a găsi un mod nou de a reda locația. Au reușit cumva să repare ce Valve nu a reușit să șlefuiască acum 21 de ani? Puteți vedea mai jos clipurile noi de gameplay.

 

 

 

Sursa: zonait.ro

ts.usp.ro / furien.usp.ro

b_350_20_191919_2B2B2B_FFFFFF_111111.png

b_350_20_ffad41_e98100_000000_591f11.png

 

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică / Tehnical Support

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să trimiți un PM !

 

Moderator @ USP ROMÂNIA

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Ramiki a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.