Sari la conținut

Review - Rise of the Tomb Raider


Ramiki

Postări Recomandate

Rise of The Tomb Raider, un joc de actiune/aventura clasic in care personajul principal este Lara Croft. Acesta a fost dezvoltat de Crystal Dynamics si publicat de Microsoft Studios si Square Enix.

 

20160414002402_1.jpg?resize=550,309&qualsssssssssssssssssssssssss

 

Gameplay

Cand am intrat in joc prima data am fost pus in fata actiunii din Siberia. Nu prea imi place sa fiu aruncat in mijlocul actiunii, dar este ok. Dupa cateva minute de expeditie pe muntii din Siberia, jocul muta actiunea in prezent, unde afli exact ce trebuie sa faci. De aici incepe aventura.

 

Jocul are obiceiul sa te mute dintr-o perioada de timp in alta, iar daca nu esti familiarziat cu asta, s-ar putea sa nu mai intelegi nimic. Ba te transpune in viitor, ba in trecut, ba in prezent. Nici nu mai stiam unde sunt dupa ceva vreme.

 

Fiind un joc de aventura/actiune, titlul iti ofera un sistem interesant de crafting. Pentru a supravietui in expeditii, trebuie sa culegi diferite obiecte pentru a construi arme, un adapost, sa te hranesti si tot asa. Vei ajunge sa vanezi animale salbatice cu un arc rudimentar.

 

Aduni plante pentru licori si potiuni, ucizi animale pentru a te imbraca, iar timpul din joc iti ofera si lumina naturala a soarelui, dar si a stelelor de pe cer. Pe timp de noapte, trebuie sa ai grija la animalele salbatice din padure, si tot atunci poti sa vanezi specii mai rare pentru a face rost de un anumit item special.

 

Luptele se desfasoare intr-un mod foarte inteligent. Poti alege sa te arunci in mijlocul actiunii, sau poti sa alegi modul stealth, preferatul meu. Te poti furisa usor in spatele adversarilor sau al animalelor in caz ca vrei sa le ucizi. Te poti urca prin copaci si poti face asasinate, fiind un joc destul de complex la acest capitol.

 

 

Aproape de fiecare data trebuie sa faci puzzle-uri pentru a descifra cate un mister sau sa traduci un anumit scris de pe o tablita din joc. Aceste lucruri se intampla aproape la tot pasul, deci un sistem de puzzle repetitiv.

 

Lara trebuie sa invete pe parcurs anumite tehnici, sa faca puncte pentru a le investi in abilitatile ei, acestea fiind de ajutor pe parcursul aventurii. Imi aduce aminte de FarCry 3 si 4, fiind un sistem aproape identic.

 

20160414000912_1.jpg?w=371&h=209&quality 20160414001001_1.jpg?w=371&h=209&quality 20160414000954_1.jpg?w=371&h=209&quality

 

Parere personala

 

Jocul nu este liniar, mai putin cand vine vorba de puzzle-uri, insa in rest actiunea este la tot pasul. Faptul ca Lara arata mai bine ca niciodata, povestea si actiunea se desfasoara intr-un mod realist, iar personajele iti exprima emotie, te face sa te atasezi de acest joc.

 

Rise of The Tomb Raider imi place foarte mult, desi as fi vrut ca in timpul misiunilor, sa am mai multa libertate de miscare. Nu ca jocul nu ti-o ofera in aproape 90% din timp, unde ai o harta foarte mare la dispozitie, insa poate vreau sa ma arunc in cap de pe stanca, fix in timpul unei misiunii. Jocul efectiv nu ma lasa sa fac asta. Te mentine pe traiectorie in permanenta, iar dupa ce ai trecut de o anumita parte din misiune, abia atunci poti sa faci ce vrei.

 

Jocul este foarte bun. Actiunea este la tot pasul, iar daca esti pasionat de mistere, jocul este pentru tine.

 

 

sursa: arenait

⬛➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⬛

OWNER/ADMIN

signed by - RAMIKI

Forum JbGo/Csgo.Usp.Ro

Connect jbGo.Usp.Ro

Connect Csgo.Usp.Ro

Good Luck Have Fun !

⬛ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ⬛

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Ramiki a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.