Sari la conținut

Apple isi muta usor usor productia in afara Chinei


xxhevvoxx

Postări Recomandate

Apple produce acum cele mai multe telefoane in China la fabrica Foxconn, insa pare ca are in vedere plecarea din China. Poate nu de tot, poate nu acum, insa cel putin 30% din capacitatea de productie se va muta in alta parte. 

De fapt ei cauta sa plece din China si cea mai buna idee ar putea fi India. Dar Apple pare sa aiba alte idei si in calcul sunt mai multe tari printre care si una vecina cu ei.

Apple nu vrea sa aiba probleme cu productia mai ales ca SUA si China sunt intr-un razboi politic. Vietnam si India par sa fie favorite, insa Mexic, Malaezia, Indonezia sunt alte tari in care Apple ar putea ridica o fabrica.

O astfel de mutare, chiar si intr-un procent mic, ar putea dura cativa ani. Pegatron, Wistron si Foxconn sunt fabricile la care Apple isi produce marfa.

 

APPLE.jpg?resize=750%2C388&quality=100&strip=all&ssl=1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.