Sari la conținut

Problemele Dacia care te pot costa enorm, dacă nu ești atent la ce cumperi


stranger

Postări Recomandate

Problemele Dacia care te pot costa enorm, dacÄ nu eÈti atent la ce cumperi

 

Dacia are câteva modele bune și oferă o oarecare calitate fără pretenții prea mari. Totuși, chiar dacă crezi că poți să economisești bani, există o situație în care mai rău îți faci.

 

După primul Logan, lansat în 2004, Dacia a introdus tot felul de modele, de la MCV la Duster. Acum, se vehiculează că e în dezvoltare o mașină electrică. Totuși, pe cât de bune sunt unele modele, tot rămâne problematică o situație. Bănuiala multor clienți a fost confirmată de un test derulat în Germania.

 

Ipoteza de la care au plecat germanii, în testul lor, a fost că sunt clienți interesați de mașini second hand. Dar Dacia cât de bună e la mâna a doua? Conform raportului TÜV, a doua generație Dacia Logan înregistrează rezultate dezastruoase când vine vorba de calitate pentru o mașină SH.

 

Motivul ar fi că mulți dintre primii proprietari o consideră o mașină solidă, robustă, făcută pentru un stil de condus mai agresiv, și astfel se deteriozează mai repede.

  • La ce ar trebui să te aștepți când cumperi o Dacia la mâna a doua?

„Oricine cumpără un model folosit, trebuie să ia în calcul mai multe vulnerabilități. Suspensia și direcția sunt primele pe listă, ruginirea șasiului e cel puțin probabilă și sistemul de evacuare a gazelor de eșapament are probleme. Sunt clienți care s-au plâns și de parbrizul care se zgârie ușor”, notează publicația Die Welt.

 

O altă ipoteză de lucru e că, la mâna a doua, o Dacia e mult mai ieftină decât alternativele. Astfel, proprietarii iau în calcul o economie. Doar că nu-i chiar economie, dat fiind că apar numeroase probleme pe parcurs și unele dintre ele sunt moștenite de la proprietarii dinainte.

 

În ceea ce privește calitatea, a fost cel puțin un punct de laudă combinat cu unul de critică. „Mașinile noi Dacia sunt printre cele mai populare, pentru că brandul controlat de Renault folosește tehnologie mai ieftină și mai veche decât alți producători care concurează pe aproximativ aceleași piețe”, au mai spus jurnaliștii. „Nu e nesigură, per total, doar că nu e prea sus în clasament printre lideri din industrie”.

  • HxvdFjs.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.