Sari la conținut

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania


stranger

Postări Recomandate

Grupul PSA va produce baterii pentru maÈini electrice în Slovacia Èi Spania: francezii cumpÄrÄ baterii din Asia, de la LG Èi CATL - Poza 1

 

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.

 

Electrificarea brandurilor din portofoliu este o prioritate pentru PSA, care estimează că Peugeot, Citroen, DS și Opel vor vinde tot mai multe mașini electrice și hibride în perioada care urmează.


În acest context, PSA vrea să fie pregătit pentru cererea mare pe care o așteaptă din partea clienților și anunță că va produce baterii pentru electrice și hibrizi la fabricile sale din Trnava (Slovacia) și Vigo (Spania). Anunțul a fost făcut de Yann Vincent, directorul industrial de la Peugeot.

 

Oficialul grupului francez se așteaptă ca scăderea vânzărilor diesel să fie compensată de o cerere ridicată pentru mașini electrice și hibride.

 

În prezent, PSA achiziționează baterii pentru mașini electrice de la furnizori asiatici precum LG și CATL.

  • QHl1txQ.png

 

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.