Sari la conținut

Simona Halep s-a simţit „foarte bine” la Sports Festival


stranger

Postări Recomandate

Simona Halep (8 WTA, 27 de ani) a participat la Sports Festival, la Cluj, şi a evoluat într-un meci demonstrativ împotriva Danielei Hantuchova (36 de ani). Românca a câştigat primul ”mini-set” cu 4-1, regulă stabilită de organizatorii festivalului.

 

Imaginea articolului Simona Halep s-a simÅ£it âfoarte bineâ la Sports Festival: Este o plÄcere sÄ vin aici

 

Fosta câştigătoare de Roland Garros s-a simţit extraordinar la Cluj, în faţa celor 9.000 de oameni care au umplut BT Arena: ”Bine v-am regăsit şi mulţumesc pentru această primire deosebită. A fost foarte emoţionant la început, sper că şi voi v-aţi bucurat aşa cum m-am bucurat.

 

Vă mulţumesc, din nou! Este un eveniment important pentru sportul românesc şi pentru noi toţi, este foarte important să facem mişcare, vreau să-i felicit pe toţi cei de la Sports Festival, este o plăcere să vin aici. Sper că şi voi v-aţi simţit bine. Încă nu s-a terminat, mai avem un meci”, a spus Simona Halep, la finalul primului set.

 

Festivalul are loc în perioada 13 - 16 iunie la Cluj şi îi va avea în componenţă, printre alţii, pe Simona Halep sau Gică Hagi. Printre sporturile reprezentate la acest eveniment vor fi: tenis, fotbal, atletism, baschet, tenis de masă, handbal, volei pe plajă, rugby, caiac, oină, golf, karate, ciclism, scrimă, şah, cross fit, escaladă, gimnastică, motociclism sau padel.

 

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.