Sari la conținut

Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Trei maşini s-au ciocnit la Borcea


stranger

Postări Recomandate

Traficul este restricţionat, la ora transmiterii ştirii, la kilometrul 129 al Autostrăzii Soarelui, sensul către litoral, din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini, o persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Imaginea articolului Accidente în lanÅ£ pe Autostrada Soarelui. Trei maÅini s-au ciocnit la Borcea, alte douÄ autoturisme lovite lângÄ o benzinÄrie/ Traficul a fost restricÅ£ionat

 

"Pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 129 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Traficul rutier se desfăşoară pe a doua banda prima fiind restricţionată.

 

Valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se circulă în coloană.

 

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu, după ce două maşini au intrat în coliziune, în apropierea unei benzinării.

 

Potrivit ISU Călăraşi, persoanele din cele două maşini nu au fost rănite grav, dar în apropierea impactului este o benzinărie, la Lehliu.

 

„Victimele nu au suferit răni grave, dar accidentul s-a produs la kilometrul 66, unde este o benzinărie”, au spus reprezentanţii ISU Călăraşi.

 

Un alt accident a avut loc tot pe Autostrada Soarelui, la câţiva kilometri de primul, un bărbat rănit la cap fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.