Sari la conținut

Un mort şi un rănit grav, în urma coliziunii frontale dintre două maşini


stranger

Postări Recomandate

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, duminică dimineaţa, în urma unui accident care s-a produs pe DN 7, în comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, după ce două maşini s-au lovit frontal.

 

Imaginea articolului Un mort Åi un rÄnit grav, în urma coliziunii frontale dintre douÄ maÅini. Åoferul care a provocat accidentul era bÄut | FOTO

 

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului, ambii şoferi au rămas blocaţi în maşini.

 

„Pe raza comunei Budeşti (DN 7) a avut loc o coliziunea între două autoturisme, rezultând două victime încarcerate. Am intervenit cu un echipaj SMURD şi unul de descarcerare Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, una dintre victime nu mai prezinta semne vitale, ce de-a doua a fost transportată la spital de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

 

whatsapp-image-2019-06-16-at-07-38-41.jpg?height=807&width=605

 

Poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul care a provocat accidentul era băut.

 

„Conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Ilfov, aflat în tranzit, pe direcţia Piteşti-Sibiu, la km 167+600 ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturim, înmatriculat în Timiş, care circula din sens opus. Din impact a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în judeţul Timiş şi rănirea gravă a conducătorului auto înmatriculat în Ilfov. În urma testării conducătorului autoturismului înmatriculat în Ilfov, a reieşit o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliţia Vâlcea.

 

Traficul rutier pe DN 7, în zona producerii accidentului a fost blocat pe timpul intervenţiei echipajelor de salvare şi de cercetare.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.