Sari la conținut

Ilie Năstase se retrage definitiv din politică


stranger

Postări Recomandate

Fostul mare campion de tenis român Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, care a candidat anul acesta pe listele UNPR la alegerile europarlamentare, a anunţat, vineri, pe Facebook, că se retrage definitiv din politică.

 

Imaginea articolului Ilie NÄstase se retrage definitiv din politicÄ

 

"Am lipsit o vreme - mi-am luat putin timp dupa alegeri. M-am gandit foarte bine si e timpul sa ma retrag definitiv din politica. Va multumesc tuturor celor care ati corespondat cu mine. Numai ganduri bune voua si celor dragi voua! La revedere, Cu drag, Ilie", a scris Ilie Năstase, pe pagina sa de Facebook.

 

Ilie Năstase a candidat pe prima poziţie a listei UNPR la alegerile europarlamentare de anul acesta, însă formaţiunea condusă de Gabriel Oprea nu a obţinut pragul necesar pentru a avea reprezentanţi în Parlamentul European.

  • 1JS55Qj.png

 

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.