Sari la conținut

Primele imagini cu Samsung Note 10 Pro te vor face să ți-l dorești


Dolixec

Postări Recomandate

 

Samsung urmează să lanseze modelul Galaxy Note 10 Pro în august. Primele imagini cât de cât coerente cu telefonul au apărut, dacă ești curios să vezi cum arată.

 

Ca înainte de lansarea oricărui flagship, tot internetul e plin de presupuneri și zvonuri despre ce va avea sau nu modelul care urmează să apară. Seria Note 10 de la Samsung nu face nicio excepție. Astfel, a apărut o randare a modelului Samsung Galaxy Note 10 Pro.

 

Ca mai toate telefoanele din seria Note, și modelul Pro va avea o formă pătrățoasă. În ceea ce privește display-ul, acesta este unul edge-to-edge și are margini curbate și nu este foarte diferit de aspectul modelului S10. Totuși, diferența între cele două stă la nivelul camerei. Spre deosebire de modelul deja lansat, care are camera de selfie pe colț, Note 10 Pro va avea camera de selfie în centru.

 

Cum va arăta telefonul Samsung Galaxy Note 10 Pro

 

Ca dimensiune, ecranul va avea 6,75 inci și va fi mai mare decât cel al modelului Note 10, care va veni cu un ecran de 6,28 inci. Când vine vorba de sistemul de camere de pe spate, acesta va fi alcătuit tot din patru, ca în cazul modelului S10, versiunea 5G. Acestea vor fi dispuse pe verticală.

 

Randările nu arată vreun scanner de amprente, ceea ce înseamnă că Samsung Note 10 Pro ar urma să aibă un senzor integrat direct în display. Telefonul are un cadru metalic foarte subțire care devine mai gros în jurul butoanelor. De asemenea, butoanele de volum și de power sunt localizate pe partea stângă, în timp ce partea dreaptă este complet lipsită de butoane. Butonul pentru asistentul personal Bixbylipsește și el.

 

În partea inferioară, putem observa slotul pentru stylus, microfonul, difuzorul, dar și un port USB-C. Acest lucru confirmă zvonurile potrivit cărora Samsung ar renunța la portul jack de 3.5mm pentru căști

 

SURSA

  • Love 1

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.