Sari la conținut

Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producția de serie


stranger

Postări Recomandate

Huracan Sterrato, conceptul off-road bazat pe Lamborghini Huracan, ar putea intra în producție în 2021, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar urma să fie limitată la cel mult 1.000 de exemplare, cu un preț de pornire de circa 240.000 de euro.

 

Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producÈia de serie: lansare aÈteptatÄ Ã®n 2021 - Poza 1

 

Lamborghini a dezvăluit de curând Huracan Sterrato, un concept off-road care iese în evidență în special prin garda la sol mai mare decât cea a lui Huracan. De asemenea, conceptul a fost echipat cu jante de 20 inch dezvoltate special pentru condiții dificile de off-road și beneficiază de modificări la suspensii, dar și de tracțiune integrală și direcție integrală.


Potrivit unor informații neoficiale, conceptul Huracan Sterrato va intra în producție în următorii doi ani sub forma unei ediții limitate a modelului Huracan.

 

Producția ar urma să fie de 500-1000 de exemplare, iar prețul să pornească de la aproximativ 240.000 de euro. Oficialii Lamborghini nu au confirmat informațiile, însă au menționat că este posibil să construiască o astfel de mașină și chiar să aibă profit în acest caz.

 

Din punct de vedere tehnic, Huracan Sterrato împrumută unitatea de propulsie V10 de 5.2 litri de pe Huracan, care generează 640 de cai putere și un cuplu maxim de 600 Nm.

  • QHl1txQ.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.