Sari la conținut

Informații despre noua generație Hyundai i10


stranger

Postări Recomandate

InformaÈii despre noua generaÈie Hyundai i10: modelul de oraÈ va va avea un design inspirat de la i30 Èi o gardÄ la sol mai joasÄ - Poza 1

 

Noua generație Hyundai i10 va împrumuta o serie de elemente de design de la i30 și va avea o gardă la sol mai coborâtă, în timp ce unele motorizări vor fi preluate de la "fratele" Kia Picanto.

 

Actuala generație Hyundai i10 este pe piața europeană din 2013, motiv pentru care constructorul sud-coreean pregătește o serie de îmbunătățiri.


Un prototip al noii generații a fost deja văzut în timpul unor teste sub camuflaj, iar acestea scot în evidență că designul părții frontale va suferi o serie de modificări.

 

i10 va prelua astfel elemente estetice de la modelul compact i30 și, în același timp, va avea o lățime mai mare decât în prezent, în timp ce garda la sol va fi mai coborâtă.

 

Pentru moment nu există informații concrete despre interior, însă presa britanică anticipează o creștere a calificații materialelor și introducerea unor elemente noi cum ar fi încărcarea wireless a telefonului sau câteva sisteme de asistentă.

 

În schimb, nu vor exista surprize majore în privința gamei de motorizări. Cel mai probabil, noul Hyundai i10 va utiliza în continuare motorul de 1.0 litri cu trei cilindri și unitatea de 1.2 litri cu patru cilindri, iar la acestea s-ar putea adăuga un propulsor turbo de 1.0 litri care va fi împrumutat de la Kia Picanto. De altfel, i10 și Picanto sunt dezvoltate pe aceeași platformă, ca parte a parteneriatului dintre Hyundai și Kia.

 

Detalii concrete despre noua generație Hyundai i10 sunt așteptate mai aproape de lansarea oficială, care va avea loc în cursul anului viitor.

  • QHl1txQ.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.