Sari la conținut

Joi are loc a doua ediţie a Galei ”Sas Gym”


stranger

Postări Recomandate

Fanii sporturilor de contact sunt răsfăţaţi în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21:00, aceştia vor avea parte de un nou show de senzaţie.

 

Imaginea articolului Joi are loc a doua ediÅ£ie a Galei âSas Gymâ

 

În Club Bamboo din Bucureşti se va desfăşura a doua ediţie a Galei ”SAS GYM”, eveniment care va reuni în premieră în ţara noastră 3 luptători de top din circuitul Glory. Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya şi Khayal Dzaniev se vor alătura “fenomenului” din România, Sorin Caliniuc, câştigătorul primei ediţii a Galei ”SAS GYM”, şi vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiţiei se vor mai regăsi 3 dintre cei mai renumiţi sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv şi Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz şi Nikola Todorovic.

 

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti şi Tantastic şi transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.