Sari la conținut

Aston Martin a inaugurat noua fabrică din Țara Galilor


stranger

Postări Recomandate

Aston Martin a inaugurat noua fabricÄ din Èara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au ieÈit pe poarta uzinei din St Athan - Poza 1

 

Aston Martin a inaugurat noua sa uzină din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat până la sfârșitul anului 2019, iar primele prototipuri au ieșit deja pe poarta fabricii din St Athan.

 

Aston Martin a finalizat lucrările de construcție pentru a doua sa fabrică de pe teritoriul Marii Britanii. Uzina galeză din St Athan va găzdui producția SUV-ului DBX, care va fi lansat în ultimele luni din 2019.


Până la momentul respectiv, britanicii au produs deja câteva prototipuri de pre-serie pentru ultimele teste în care va fi implicat noul și primul SUV Aston Martin. La ora actuală, în cadrul uzinei din St Athan lucrează aproximativ 200 de oameni, urmând ca numărul acestora să depășească 750 în viitorul apropiat.

 

În ultimele luni, DBX a fost implicat într-un amplu program de testare, trecând de la condițiile de la Cercul Arctic la provocările de pe circuitul Nürburgring Nordschleife.

 

Potrivit informațiilor oficiale, Aston Martin DBX va intra în producția de serie la St Athan începând cu anul 2020.

  • QHl1txQ.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.