Sari la conținut

Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk


stranger

Postări Recomandate

DeclaraÈii îndrÄzneÈe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun decât Ford F-150 Èi o maÈinÄ sportivÄ mai bunÄ decât un Porsche 911" - Poza 1

 

Elon Musk susține că pick-up-ul pe care Tesla "speră să-l prezinte în această vară" va fi "mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911".

 

Elon Musk a oferit recent o nouă serie de declarații îndrăznețe, de data aceasta cu ocazia unei întâlniri generale a acționarilor.


CEO-ul constructorului american a fost întrebat despre următoarele lansări pregătite de Tesla, și anume un pick-up electric care nu a primit încă un nume și capul-tractor Semi. Referindu-se la pick-up, Musk a făcut o comparație directă cu camioneta Ford F-150, cel mai vândut model de serie din lume, dar și o comparație mai puțin obișnuită cu Porsche 911.

 

"Încercăm ceva nou care să nu fie doar o copie a unui alt model. Va fi un pick-up mai bun decât F-150 în ceea ce privește funcționalitățile specifice unui pick-up și o mașină sport mai bună decât un Porsche 911 standard. Aceasta este aspirația", a declarat el.

 

Până în prezent, Tesla a publicat doar un teaser cu noul pick-up și a anunțat anterior că îl va prezenta oficial în această vară. În cadrul adunării generale a acționarilor, Musk a afirmat că "speră" ca Tesla să-și tina promisiunea în această privită, fără însă să ofere alte detalii.

 

Anterior, Tesla a afirmat că pick-up-ul electric va oferi o autonomie electrică de până la 800 de kilometri și că prețul de pornire nu va depăși 50.000 de dolari pe piața din Statele Unite.

  • QHl1txQ.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.