Sari la conținut

Un jandarm a LOVIT un elev într-un liceu unde avea loc examenul de bacalaureat


stranger

Postări Recomandate

Un jandarm a lovit, luni, un elev într-un liceu din judeţul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, agentul depunându-şi demisia miercuri dimineaţă. Jandarmeria Română a anunţat că a dispus un control în acest caz.

 

Un jandarm a LOVIT un elev într-un liceu unde avea loc examenul de bacalaureat

 

"Astăzi dimineaţă (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate nişte imagini în care un subofiţer loveşte un elev. Luni, la liceul "Tiu Dumitrescu" din oraşul Mihăileşti a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine şi linişte publică la bacalaureat şi a spus că le-a atras atenţia unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

 

Părinţii elevului au depus plângere, care a fost declinată la Parchetul Militar, iar subofiţerul, care lucrează în Jandarmerie din 2005 şi are în jur de 40 de ani, şi-a prezentat demisia miercuri dimineaţă, potrivit sursei citate.

Jandarmeria Română a anunţat că a dispus un control în acest caz.


"Conducerea unităţii din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul şi a demarat activităţile necesare pentru punerea la dispoziţia Parchetului Militar a tuturor informaţiilor, în vederea soluţionării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare şi lezează integritatea fizică a persoanei, şi se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situaţii de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare şi control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis MEDIAFAX.

  • 1JS55Qj.png

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.