--> Sari la conținut

Portarul Paula Ungureanu a semnat cu echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti


stranger

Postări Recomandate

Rapid Bucureşti anunţă un nou început în handbalul feminin, după ani de zile în care s-a zbătut în mediocritate şi a făcut nateva între Liga Naţională şi Divizia A.

 

Imaginea articolului Portarul Paula Ungureanu a semnat cu echipa de handbal feminin Rapid BucureÅti

 

În tentativa de a redeveni una dintre formaţiile de prim-plan în România, trupa antrenată de Robert Licu a efectuat un prim transfer de top. Este vorba despre portarul Paula Ungureanu, care în ultimele trei sezoane a evoluat la CSM Bucureşti!

 

„Este un început extraordinar pentru noua echipă a Rapidului. Mai avem mici detalii de pus la punct, iar la întoarcerea Paulei Ungureanu din vacanţă vom semna şi contractul. Ea este o jucătoare extraordinară, cu foarte multă experienţă, va fi liderul în jurul căruia vom construi echipa”, a declarat managerul echipei de handbal, Bogdan Vasiliu, pentru ProSport.

 

Paula Ungureanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, este una dintre jucătoarele pentru istoria handbalului românesc în ultimii 15 ani. Portarul este una dintre cele trei handbaliste din România, alături de Aurelia Brădeanu şi Valentina Ardean-Elisei, care au participat la toate marile performanţe ale echipei naţionale din această perioadă: argint la Mondialul din 2005, bronz la Euro 2010 şi bronz la Mondialul din 2015. În ultimii ani, Paula a apărat constant în Liga Campionilor, la Oltchim, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. În trecut, ea a mai mai jucat pentru câteva echipe de top în vremurile respective, precum Hypo Viena, Dunaferr şi Podravka.

 

La 39 de anui, Paula Ungureanu a avut mai multe oferte din ţară (Corona, Gloria Bistriţa), dar şi din străinătate, dar în cele din urmă a ales să rămână în Bucureşti.

  • 1JS55Qj.png

 

  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.