Sari la conținut

Bogdan Licu rămâne interimar la şefia Parchetului General


stranger

Postări Recomandate

Procurorii CSM au decis, marţi, prelungirea, cu încă şase luni, a mandatului procurorului Bogdan Licu de şef interimar al Parchetului General, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Consiliului.

 

Imaginea articolului Bogdan Licu rÄmâne interimar la Åefia Parchetului General

 

Mandatul de procuror general interimar al lui Bogdan Licu a fost prelungit, marţi, de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Consiliu.

 

Decizia vine după ce Licu a ocupat această funcţie vreme de 6 luni. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, pe 19 aprilie, ca Bogdan Licu să preia funcţia de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Augustin Lazăr, mandatul acestuia din urmă încheindu-se pe 27 aprilie.

 

Procurorul Bogdan Licu are 50 de ani şi este adjunct al procurorului general Augustin Lazăr din 16 mai 2016. Procurorii CSM au decis delegarea lui Bogdan Licu chiar dacă în funcţia de prim-adjunct al procurorului general este Laura Oprean.


Nu este pentru prima dată când Bogdan Licu conduce, interimar, Parchetul General. El a mai deţinut această funcţie după demisia fostului procuror general Tiberiu Niţu, iar în acea perioadă, a cerut redeschiderea anchetei în dosarul Revoluţiei, trimis recent în judecată.

  • 1JS55Qj.png
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.