Sari la conținut

Oana Hăineală, delegată de procurorii CSM în funcţia de adjunct la DIICOT


stranger

Postări Recomandate

Procurorii CSM au decis, marţi, delegarea Oanei Schmidt-Hăineală în funcţia de procuror-şef adjunct DIICOT începând cu data de 1 iulie, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, însă perioada nu trebuie să depăşească 6 luni.

 

Imaginea articolului Oana HÄinealÄ, delegatÄ de procurorii CSM în funcÅ£ia de adjunct la DIICOT

 

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei Schmidt - Hăineală Oana, începând cu data de 01.07.2019, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în minuta secţiei.

 

Oana Hăineală, fost preşedinte CSM, a ocupat, pentru un an, şi funcţia de şef al Corpului de Control al Ministerului Justiţiei, până în ianuarie 2019.

 

De asemenea, procurorul este unul din magistraţii care a avut dosar la DNA, pe abuz în serviciu, cauza fiind clasată pentru că fapta nu există.

  • 1JS55Qj.png
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.