Sari la conținut

Un urs găsit prins într-un laţ într-o pădure, eliberat


stranger

Postări Recomandate

Un urs găsit prins într-un laţ într-o pădure din apropierea localităţii Frăteşti, din judeţul Gorj, a fost eliberat în mediul natural. Animalul a fost tranchilizat de medicii veterinari şi de angajaţii Gărzii de Mediu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului Un urs gÄsit prins într-un laÅ£ într-o pÄdure, eliberat

 

Ursul a fost găsit în laţ în pădurea din apropierea satului Frăteşti, comuna Leleşti, judeţul Gorj, de lucrătorii silvici.

 

Aceştia au anunţat jandarmii, iar o echipă de intervenţie deplasată la faţa locului a delimitat zona şi a restricţionat accesul localnicilor.

 

Reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi ai Gărzii de Mediu au imobilizat ursul prin tranchilizare şi ulterior acesta a fost eliberat în mediul natural.

 

Reprezentanţii Jandarmeriei Gorj reamintesc populaţiei că, în astfel de cazuri, este necesar să acţioneze cu prudenţă, anunţarea autorităţilor fiind cea mai importantă măsură.

  • 1JS55Qj.png
  • Love 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.